Het verschil moet er zijn!

Misschien kent u ons al, we zijn al meer dan 50 jaar een begrip in de binnenvaart. Wij leveren alle elektrische navigatieapparatuur zowel voor de binnenvaart als voor jachten.

Over ons

Mogen wij ons even voorstellen?

Elektrotechnisch Installatiebedrijf Van Fraeijenhove is al meer dan 50 jaar een begrip in de binnenvaart. U kunt ons vinden aan de Oostelijke Kanaalarm aan de Stationsweg 60a 4538 AD in Terneuzen. We zijn gehuisvest te midden van de bedrijvigheid van de binnenscheepvaart. Vanuit ons bedrijf kun je de schepen bijna aanraken!

Onze klanten komen voornamelijk uit Nederland, Frankrijk en België. In de loop van de jaren hebben we met hen een goede relatie opgebouwd. Voor alle vragen zoeken we een passende oplossing. Ons motto: wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is. Dit is voor ons de basis voor een langdurige samenwerking.

Als erkend technisch installateur zijn wij gecertificeerd als Erkend leerbedrijf. In de beroepssector nemen wij daarmee onze maatschappelijke verantwoording. Tevens zijn wij in het bezit van het certificaat voor vervoer van gevaarlijke stoffen over de Rijn.

Groot geworden door klein te blijven

Elektrotechnisch Installatiebedrijf Van Fraeijenhove is groot geworden door klein te blijven. Dat wil zeggen dat we een kleinschalig bedrijf zijn en dat we optimaal aandacht besteden aan de klanten en hun wensen. Voor ons staat een persoonlijk contact centraal. We nemen de tijd om de vragen van de klant goed in kaart te brengen en gezamenlijk naar de beste oplossing te zoeken.

Ga naar de contactpagina

Onze 24-uurs service

Met een eigen storingsdienst staan wij altijd voor u klaar. Reparaties kunnen uitgevoerd worden bij ons bedrijf aan de walkade aan de Oostelijke Kanaalarm. Maar wij repareren, indien niet anders mogelijk, ook op locatie. Bijna alle onderdelen zijn uit voorraad leverbaar. Ook onderdelen voor oudere schepen hebben wij op voorraad.

Ga naar de contactpagina