Het verschil moet er zijn!

Misschien kent u ons al, we zijn al meer dan 50 jaar een begrip in de binnenvaart. Wij leveren alle elektrische navigatieapparatuur zowel voor de binnenvaart als voor jachten.

https://www.fraeijenhove.nl

Onze diensten

Naast het ontwikkelen, leveren, vervangen en repareren van onderdelen en machines 
zijn wij actief op het gebied van keuring en certificering en hebben wij een eigen storings- en servicedienst.

Eigen storingsdienst

Met een eigen storingsdienst staan wij altijd voor u klaar en willen we u als klant op de juiste manier bedienen. In principe worden de werkzaamheden uitgevoerd aan de walkade aan de Oostelijke Kanaalarm, tegenover ons bedrijf. Indien nodig kunnen wij ook op locatie storingen verhelpen.
De walkade aan de oostelijke Kanaalarm is op loopafstand van het centrum van Terneuzen. De ligging is veilig en goed te bereiken.

Keuren en certificeren

Wij keuren en certificeren al uw elektrisch gereedschap volgens de NEN 1010 en de NEN 3140 normen. Machines die voldoen aan de wettelijke verplichtingen van het ARBO-besluit ontvangen deze certificering. De machine wordt dan voorzien van een sticker. Hierop staat tot wanneer de keuring geldig is. U ontvangt een keuringscertificaat waarmee u kunt aantonen dat uw machines veilig zijn.

Verder doen wij  APK keuringen van woningen en elektrische werkzaamheden, zowel in de nieuwbouw als in bestaande woningen.

Groot geworden door klein te blijven

Elektrotechnisch Installatiebedrijf Van Fraeijenhove is groot geworden door klein te blijven. Dat wil zeggen dat we een kleinschalig bedrijf zijn en dat we optimaal aandacht besteden aan de klanten en hun wensen. Voor ons staat een persoonlijk contact centraal. We nemen de tijd om de vragen van de klant goed in kaart te brengen en gezamenlijk naar de beste oplossing te zoeken.

Ga naar de contactpagina

Onze 24-uurs service

Met een eigen storingsdienst staan wij altijd voor u klaar. Reparaties kunnen uitgevoerd worden bij ons bedrijf aan de walkade aan de Oostelijke Kanaalarm. Maar wij repareren, indien niet anders mogelijk, ook op locatie. Bijna alle onderdelen zijn uit voorraad leverbaar. Ook onderdelen voor oudere schepen hebben wij op voorraad.

Ga naar de contactpagina